Hijama en Cupping Rotterdam

De nummer 1 in Hijama en Cupping

De ‘koningin’ van het cuppen

“Wie op internet op zoek gaat naar cupping in Nederland komt er al snel achter dat de ‘koningin’ van het cuppen in Rotterdam zit. Haar naam: Najat Haddouch.

Lees hier het artikel>

Hijama is een fantastische therapie waarbij het lichaam systematisch gereinigd wordt van giftige stoffen zodat allerlei aandoeningen voorkomen en/of genezen kunnen worden.

Naast hijama bieden wij tal van andere diensten en zijn wij bijzonder trots op onze fysieke en online hijama opleidingen.

Kijk gerust verder op deze website en schroom vooral niet om contact op te nemen; wij helpen u graag verder met uw vragen, en uiteraard, uw gezondheid!

Lees hier alles over Hijama >

Plan een afspraak in onze online agenda

Hijama en cupping Rotterdam is een geregistreerd opleidingsinstituut

Wij zijn geregistreerd bij:

OVER ONS

Ruim 18 jaar heb ik (Najat Haddouch) mezelf verdiept in gezondheid op allerlei manieren. Totdat het lot (walhamdulilah) mij bracht op het pad van hijama/cupping en ik tot de conclusie kwam dat deze geweldige therapie in de loop der tijd ten onrechte is vergeten. In 2009 heb ik dan ook de 1e hijama praktijk in Nederland geopend in combinatie met roqya.

Sinds die tijd zijn wij van een kleine praktijk uitgegroeid tot een kliniek met meerdere diensten en collega’s met ervaring in o.a. massage, maatschappelijk werk en dienstverlening, kindercoach en studente Islamitisch geestelijk verzorgster.

ONZE MISSIE

Het is onze missie om, met de wil van Allah (soebhana wa ta3ala), hijama en cupping weer in het voetlicht te brengen en mensen te laten profiteren van deze geweldige therapie.

OPLEIDING HIJAMA & CUPPING

We nodigen je uit om mee te doen met deze volwaardige, intensieve basis opleiding die sinds 2012 door velen met succes is gevolgd. Gedurende de opleiding zal je kennismaken met de verschillende theorieën waar hijama op gebaseerd is.

We bieden zowel een fysieke als een online variant van deze opleiding aan om het zo toegankelijk mogelijk te maken. De volgende online opleiding gaan binnenkort van start dus schrijf je snel in!

Na afloop van de opleiding zal je zelfstandig aan de slag kunnen gaan als hijama therapeut(e) en actief meedraaien in onze missie om met de wil van Allah (de verhevene) mensen te laten profiteren van deze geweldige therapie.

Lees meer

BOEK HIJAMA & CUPPING

Met trots presenteren wij ons boek over Hijama. Het staat vol bewezen manieren om deze fantastische methode van helen toe te passen, waaronder:

  1. Het HEART framework (en waarom het werkt)
  2. Wat Hijama precies is en hoe het werkt
  3. Een uitgebreide lijst met aandoeningen en ziektes die Hijama kan helen
  4. Een stap-voor-stap handleiding naar Hijama succesvol toepassen
  5. De best mogelijke bronnen om je kennis nog meer te vergroten
  6. En nog veel, veel meer…

Hou vooral onze webwinkel in gaten de komende weken of neem simpelweg contact met ons op om het boek alvast te reserveren.

Reserveer een kopie van het Hijama boek >

Overige behandelingen

Gezondheidstesten

Api therapie

Behandeling tegen haaruitval

Hirudotherapie

Kruidengeneeskunde

Oorkaars behandeling

Psychosociale hulpverlening

Roqja

Plan een afspraak in onze online agenda

Testimonials

“Najat is voor ons de queen van Hijama”
Toen Najat mijn vroeg om een stukje te schrijven over hijama en wat het met mij gedaan heeft. Dacht ik meteen, wat niet? Een paar jaar geleden heb ik zelf voor het eerst over hijama gehoord. Ik werd erop geattendeerd door een vriendin, omdat ik veel ‘’vage klachten’’ had.
Vage klachten zoals vaak hoofdpijn, schouderklachten, menstruatieproblemen, niet lekker in mijn vel zitten. De eerste keer was even eng, maar nu kan ik niet meer zonder. Stiekem vind ik het heerlijk als ik de naaldjes in mijn huid voel.
Mijn hoofdpijn is weg, schouderklachten zijn sterk verminderd, ik zit zoveel beter in mijn vel. Na elke hijama behandeling voel ik me als herboren. Mijn lichaam krijgt een innerlijke reiniging. Ik ben nu fitter, energieker en ik zit zoveel beter in mijn vel. Aanrader? Zonder twijfel. Ik heb iedereen in mijn omgeving aan de hijama gekregen net zoals mijn vriendin mij aan de hijama gekregen heeft. Najat is voor ons de queen van Hijama.

Najima Harbouch (Healthy sisters)

Wanneer jouw lieve vriendin een praktijk voor Hijama opent, kun je niet anders dan een keer een behandeling ondergaan. Het heeft bij mij echter wel een hele tijd geduurd voordat ik durfde te gaan. Ik vond het namelijk maar eng. Het vacuüm zuigen, de sneetjes, het bloed….voor mij allemaal redenen om het niet te doen. Echter wetende dat deze geneeswijze ook door de profeet Mohamed (vzmh) werd ondergaan (en aangeraden) gaf me een goed gevoel erover. Daarnaast speelde de pijn in mijn schouder en de spanning in mijn nek een grote rol in de definitieve uitslag om de onderhandeling te ondergaan. De allereerste Hijama behandeling vond ik erg spannend, ik wist niet wat me te wachten stond. Ik keek op tegen iets wat achteraf zo ontspannen was en me zoveel goeds heeft gedaan. Ik voel een wereld van verschil als ik net een behandeling heb ondergaan. Het is echt een aanrader om te gaan als je twijfelt of bang bent, het resultaat voel je meteen.

Kheinette (Voorzitster Stichting Daar el Atfaal)

Nadat mijn verloofde constant ziek was zocht ik hulp. Het was alsof hij stukje bij beetje dood ging en de artsen wisten niet wat te doen. Op een dag kreeg ik een ingeving en verdiepte me in Islamitische geneeswijzen. Ik leerde over sihr en herkende veel symptomen bij mijn verloofde en mijzelf. Mijn verloofde verbrak de verloving en ik raakte in een depressie. Na een lange tijd besloot ik me niet langer te laten bespelen en maakte een afspraak met Najat. Niemand in mijn omgeving kende hijama en ik legde mijn vertrouwen in Allah. Na de eerste behandeling voelde ik mij zo goed. Het gevoel is niet te omschrijven. Het was alsof alle negatieve energie uit mij werd gezogen. Ik kreeg weer hoopen ging verder met roqya en hijama behandelingen. Het was een lange weg maar alles is al hamdulilah goed gekomen

H.

BLOG

Must watch! The truth about cancer and eastern medicine.

Kanker is doodsoorzaak nummer 1 in Nederland. Ongeveer een derde van alle Nederlanders zal ooit in zijn/haar leven te maken met kanker.  Jaarlijks overlijden nog altijd ruim 44.000 mensen aan de ziekte. De verwachting is dat het aantal diagnoses van kanker per 2020...

Ben jij burned out?

Ineens ging het lichtje uit. Ik lag op bed en kon niets meer… ‘Klaar’, zei mijn lichaam, ‘ik doe niks meer’. Deze situatie heeft zes weken geduurd. ‘Mijn moeder moest mijn eten en drinken op bed brengen, ik kwam alleen mijn bed uit om naar het toilet te gaan, meer...

Wist je dat 1 op de 6 onvruchtbaar is?

De Europese Week van de Vruchtbaarheid Om de veertigste verjaardag van de eerste IVF-baby (Louise Brown) extra feestelijk te vieren, organiseert Fertility Europe van 04 tot 10 november De Europese Week van de Vruchtbaarheid. Wereldwijd krijgt één op de zes paren...

𝐋𝐢𝐧𝐳𝐞𝐧: 𝐠𝐞𝐯𝐚𝐧𝐠𝐞𝐧𝐢𝐬𝐯𝐨𝐞𝐝𝐬𝐞𝐥 𝐨𝐟 𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐦𝐚𝐚𝐥?

Assalaam alaikoum,   Linzen zijn gekiemde zaden in verschillende kleuren. Van oranje, koraalachtig tot donkergroen. Linzen staan bij sommige mensen bekend als gevangenisvoedsel, voornamelijk omdat het goedkoop is, relatief simpel te bereiden en voedzaam is...

De polypil uit de koran.

  In 2003 werdt het eerste concept van de polypil beschreven, een combinatie pil voor de preventie van hart- en vaatziekten. Deze zogenaamde polypil zou een aantal bestanddelen bevatten. bloeddrukverlagers, cholesterolverlagers en anti-trombosemiddelen. Gebruik...

Haal het beste uit jezelf.

Gisteren was een vaste klant bij mij voor haar behandeling. Mijn klant, laten we haar Annie noemen, is geen Moslim. Ze heeft geen religie, ze is een atheist. Wel vindt zij het heel interessant om met mij over mijn geloof te praten. Ik vind onze gesprekken ook heel...

Direct contact

Uw naam (nodig)

Jouw email (nodig)

Onderwerpen

Jouw bericht