Behandelingen

Psychosociale hulpverlening

Wat is Psychosociale hulpverlening?

Psychosociale hulpverlening

Soms loopt een mens tijdens zijn leven vast in bepaalde zaken.

Dit kan op psychologisch, financieel of administratief vlak zijn, maar natuurlijk ook bij ziekte, in relaties of op andere gebieden.

Het kan ook zijn dat negatieve gebeurtenissen uit een eerdere periode onbewust ons dagelijks leven beïnvloeden, waardoor we niet lekker in ons vel zitten.

Als we problemen hebben, zijn we gelukkig meestal in staat om deze zelf op te lossen. Maar soms is de opeenstapeling van problemen zo groot dat dit niet meer lukt en hulp van buitenaf noodzakelijk wordt.

Wanneer u behoefte heeft om eens over dingen te praten en een klein duwtje in de goede richting te krijgen óf als u wellicht langere begeleiding kan gebruiken, dan kunt u bij ons terecht voor psychosociale hulpverlening.

Samen met u kijken we naar wat nodig is en zetten we samen de stappen die benodigd zijn om u, bi idni Allah, weer volledig grip te laten krijgen op uw leven.

 

Wilt u meer weten over psychosociale hulpverlening of graag een afspraak maken? U kunt dit doen met de oranje knop of middels het contactformulier aan de rechterkant.

 

Ibn Mas’oed r.a. vertelde dat de Profeet (SAWS) zei:

“Wanneer een moslim door een ziekte of andere zaken wordt beproeft, laat Allah zijn zonden vallen zoals een boom zijn bladeren laat vallen.”

(Bukhari, Moeslim)

Maak online een afspraak