Wist je dat er speciale ‘sunnah dagen’ zijn?

Volgens overleveringen van de Profeet vrede zij met hem, zijn de 17e, 19e en 21e dag van de islamitische maand, volgens de hijri kalender, bijzonder gunstig voor hijama. Ibn ‘Abbas (moge Allah tevreden met hem zijn) heeft ons geleerd dat de Profeet (vrede zij met hem) zei dat op deze dagen hijama een genezing kan zijn voor alle soorten ziekten!
Stel je voor, speciale dagen om aan je gezondheid te werken! Abu Huraira (moge Allah tevreden met hem zijn) deelde ook deze wijze woorden van de Profeet (vrede zij met hem), waarin hij aangaf dat hijama op deze dagen zelfs alle ziekten kan genezen. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet gezond en vol energie zijn?

Maar maak je geen zorgen als je deze dagen mist! Hoewel de 17e, 19e en 21e dagen de beste zijn, heeft de Profeet (vrede zij met hem) ons geleerd dat hijama een genezing is die op elk moment van de maand, met de wil van allah, effectief kan zijn. Dus, als je je lichaam wilt reinigen of preventief voor je gezondheid wilt zorgen, kun je gerust langskomen op een dag die jou uitkomt!

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in hijama, hier zijn de ‘sunnah dagen’ voor april:

Vrijdag 26 april
Zondag 28 april
Dinsdag 30 april
Waar wacht je nog op? Boek je afspraak voor hijama in Rotterdam of hijama Utrecht online en geef je gezondheid een boost op een van deze speciale dagen!

Maak een afspraak voor locatie Rotterdam of Locatie Utrecht hier 

Lieve mensen, ik streef naar een gezonde ummah op alle fronten. Of het nu lichamelijk, mentaal of financieel is. Deel daarom dit bericht met jouw dierbaren.

Liefs Najat Haddouch