“Betaalt de belastinigdienst mee? Hoe dan..”

Hijama (ook wel ‘cupping’ genoemd) is een traditionele techniek die ook door de Profeet Mohammed (VZMH) werd aangeraden en vandaag de dag zelfs als onderdeel van zijn Sunnah wordt beoefend. Het proces verwijdert veel schadelijke afvalstoffen, chemicaliën, en andere vreemde deeltjes uit je bloedbaan, waar je anders ziek van zou kunnen worden.
Als onderdeel van ons exclusieve aanbod, kan je bij ons een uitgebreide cursus volgen om alles over het complete Hijama proces te leren. Een enorm waardevolle cursus, waarvoor de belastingdienst ook nog eens mee betaald. 

In 2021 mag je namelijk de kosten van een opleiding voor je werk nog aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting. Dit betekent dat je de opleiding Hijama & Cupping kunt volgen met minimaal 37% korting. Deze aftrekpost voor studiekosten vervalt per 2022.

Maak er nu nog gebruik van! 

 
Om gebruik te maken van de aftrekpost hoef je de opleiding niet in 2021 te doen. Je hoeft alleen de kosten in 2021 te betalen; de opleiding zelf mag je in 2022 of later volgen.
 
Voorwaarden
Om je studiekosten af te trekken, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:
Je hebt geen recht op studiefinanciering
De opleiding is voor je (toekomstige) beroep
Je mag alleen noodzakelijke kosten aftrekken, zoals les- en examengeld en kosten voor leermiddelen, zoals boeken, materiaal etc.

Als je je inschrijft voor de online cursus, de klassikale cursus of  in termijnen dan kun je nog gebruik maken van de aftrekpost. Je kunt je dus dit jaar inschrijven, betalen en later beginnen met de opleiding.

Doe er je voordeel mee!

Schrijf je hier in voor de online cursus
Schrijf je hier in voor de klassikale cursus