verander je leven in een uur

Tijdens het geven van behandelingen heb ik vaak open gesprekken met mijn klanten. Net zoals met Soumeya. Een, macha allah, prachtige vrouw zowel innerlijk als uiterlijk. Een vrouw die een voorbeeld is voor velen. Soumeya was jarenlang belazerd door haar (inmiddels) ex-man. Hij ging vreemd met iedere vrouw die voorbij kwam.

Haar (onbewuste) conclusie: Ik ben niet mooi, leuk of interessant genoeg om liefde, trouw en loyaliteit te krijgen. Het ligt vast aan mij. Haar omgeving deed daar nog eens een schepje bovenop door te vragen; geef je hem wel genoeg aandacht? Alsof zij verantwoordelijk was voor zijn gedrag.

Ze bleef daarom in een relatie die zeer toxisch was en die haar gezondheid kapot maakte. Ze voelde zich uitgeput, verdrietig en depressief. Haar lichaam deed pijn en ze sliep heel slecht. Goed voor de kinderen zorgen lukte bijna niet. Totdat ze besefte; ik ben niet verantwoordelijk voor de daden van een ander! Dat het vreemdgaan van haar ex-man een narcistische/egoistische daad was, waarbij hij zijn lusten volgde zonder aan haar gevoelens of gezondheid te denken. Dat zij hierdoor getraumatiseerd was interesseerde hem niet. Dat was het moment dat ze de kracht kreeg om uit het toxische patroon te breken.

Iedereen heeft wel eens een moment in het leven dat je je vast voelt zitten. Je mist de motivatie of het extra zetje dat je nodig hebt om positieve verandering in je leven te creëren.  Soms weet je niet eens zeker wat je zelf wilt.

Herkenbaar? 

Als het je niet duidelijk is wat je doel is, kun je eerst naar elk gebied van je leven kijken.  Bijvoorbeeld:  Familie, vrienden, gezondheid, carrière, financiën, hobby’s, en je huwelijk. Geef een cijfer op een schaal van één tot tien over hoe je je voelt over elk van die gebieden van je leven. Bepaal dan welk gebied het laagste cijfer heeft. Denk dan na over wat je kunt doen om er een “tien” van te maken. Schrijf 10 mogelijke oplossingen op. Het maakt niet uit of het haalbaar is of niet. Je gaat daarna weer filteren op wat op korte termijn haalbaar is. Als je dit doet dan kun jij je leven in een uur veranderen!

Mijn verandering:

Het afgelopen jaar is er in mijn leven veel veranderd. Ook ik heb een grote “schoonmaak” gehouden. Wat schadelijk is heb ik weggedaan en wat mij energie geeft weer opgepakt. Wat mij altijd energie gegeven heeft is:

  1. Het helpen van mensen.
  2. Hijama

Daarom ben ik blij dat Hijama & cupping er een vestiging bij heeft. Wij nodigen je van harte uit om vrijblijvend het nieuwe pand in Utrecht te komen bekijken. Dit kan op 9 oktober tussen 11.00 en 14.00. Mijn team en ik staan klaar om vragen te beantwoorden. Wil je die dag ook een behandeling? Dan geven wij je 15% openingskorting. Adres: Bernadottelaan 11. De ingang is via het parkeerterrein.

Laat je me weten welke veranderingen jij op korte termijn maakt?

Liefs,