Een vinger tussen de deur, een valpartij of erger: een brandwond of ernstige verstikking. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vooral met kleine kinderen. Want kinderen zijn nou eenmaal avontuurlijk, onderzoekend, heerlijk zorgeloos, impulsief, soms wat ongecontroleerd en super snel. Bijna iedere ouder brengt minstens één bezoekje aan de Spoedeisende Hulp. Hoe goed je ook op je kind let. Weet jij hoe je dan moet handelen?  Hoe goed is het dan als je op zo’n moment iemand in de buurt hebt die je kan helpen en die voldoende kennis heeft van EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken). Als iedereen een EHBO cursus zou doen, dan zou dat zelfs levens kunnen redden.

Juist vrouwen moeten voorbereid zijn en kunnen een verschil maken in een crisissituatie.

Hoe?
Door in dat ene kleine stukje van de wereld waar jij verantwoordelijk voor bent voorbereid te zijn voor wat er mogelijk kan gebeuren. Te zorgen dat je van waarde bent voor je gezin of voor anderen om je heen.
Ik blijf je met liefde dienen in dat proces. Daarom heb ik een leuke aanbieding voor jou.

De aanbieding van deze week MET KORTING:

Voor vrouwen die zich liever niet in een gemengde cursus aanmelden heb ik nu een leuke aanbieding voor de EHBO cursus. Ik heb voor jou een leuke korting kunnen regelen. Als jij je nu aanmeld dan krijg je na afloop van de cursus ook nog eens een leuk cadeau t.w.v €40,-. Gebruik de kortingscode Najat2021 om dit cadeau te ontvangen.

En weet je wat nog leuker is? De cursussen komen vaak in aanmerking voor vergoeding in het aanvullend pakket van de meeste zorgverzekeraars. Je kunt het bij je zorgverzekeraar navragen en aangeven dat de EHBO-instructeur werkt volgens de Nederlandse EHBO richtlijnen. 

Welke cursussen? 
Baby & Kind en de cursus Volwassenen. De cursussen zijn ook gedeeltelijk of volledig online te volgen. Dit is mogelijk doordat elke cursist een gratis reanimatiepop, leer-AED en verbandmiddelen ontvangt! De reanimatie- pop die je ontvangt bevat een kliksysteem. Op deze manier kun je thuis zelf goed horen of je met voldoende kracht drukt. Hoe geweldig is dat!
Via een online- les wordt je natuurlijk live bij elke handeling die je verricht begeleidt.

Wat leer je in de cursussen? 

Maar vooral leer je om kalm te blijven, niet in paniek te raken en dus rustig en vol zelfvertrouwen te kunnen handelen.

Hoelang duurt de cursus? 
Dit hangt van jouw tempo en de klassengrootte af. De online-zelfstudie bedraagt tussen de 2 en 4 uur.
Het praktijkexamen (online of op locatie) duurt gemiddeld 2 uur bij een klas van 3 studenten en 3 uur bij een klas van 12 studenten.

Bij deze, jouw kans om jouw plekje daarvoor te reserveren Gebruik de kortingscode Najat2021 bij het uitchecken voor je cadeau.

Doe er je voordeel mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *