We zitten in de laatste dagen van de Ramadan. De maand van bezinning. Op spiritueel vlak en voor mij ook op het leven in het algemeen. Ook dit jaar heb ik de tijd genomen om mijn leven onder de loep te nemen. Ben ik spiritueel goed bezig? Ben ik gelukkig? Wat maakt mij ongelukkig? Voel ik nog nog wel voldoening en ben ik wel op de goeie plek in dit leven? Allemaal vragen die ontzettend belangrijk zijn en waar je af en toe bij stil moet staan. Want velen voelen zich niet op hun plek in het leven.
Velen worden daar moe, lusteloos, verveeld of zelfs ziek van.

Ik geloof dat je niet gezond en gelukkig kan zijn als je elke dag iets moet doen wat je haat of waar je 0% passie voor voelt. Dat ga je voelen in je lichaam, in je relatie’s met mensen en soms ook in je portemonnee. Ik heb dat meegemaakt!

Iets wat mij weer deed opbloeien, was stoppen met mijn energie zuigende baan en mijn dromen najagen.
Met mijn Hijama en Cupping kliniek heb ik inmiddels veel succes ervaren door mensen te helpen. (Alhamdullilah meer dan 14.000 mensen behandeld en meer dan 400 opgeleid).

In een van de moeilijkste fases in mijn leven dook ik het ondernemerschap in:

– introvert
– geen connecties
– financieel bijna blut
– er alleen zijnde voor mijn dochtertje
– geen kennis van ondernemerschap
– er was weinig wetenschappelijk bewijs over hijama

Maar koste wat het kost moest ik door, met vertrouwen in Allah. Hijama was mijn passie en ik moest door tot het bittere eind.

Wilde ik weleens opgeven? Vaak genoeg.

Maar wat hield mij tegen? Ik zal het zo simpel mogelijk uitleggen.

Er zijn twee soorten mensen op de wereld:

Dromers en Doeners.
De dromers zullen altijd blijven dromen en vergeten hun passie. De doeners die dromen niet alleen maar ondernemen ook actie, omdat het nastreven van een droom de enige optie is.

En voor mij, ik weet dat hijama een antwoord kan zijn op vele klachten. Tijdens deze pandemie meer dan ooit! Ik weet dat wij een nieuwe generatie van moslim health practitioners moeten hebben. Ik weet dat hijama een bron van barakah is. Letterlijk en figuurlijk. Want wat is er mooier dan er voor je medemoslims zijn, dua krijgen en je levensonderhoud verdienen.
Er is nog heel veel wat ik wil doen en bereiken voor mijn klanten, voor de Ummah en de stichting die onder mijn kliniek valt.
En daarom ga ik tot het bittere eind.

Voor de mensen die:

– anderen willen helpen..
– verlangen naar vrijheid..
– verlangen naar voldoening..
– verlangen naar hun eigen baas zijn..
– verlangen naar barakah in deze wereld en het hiernamaals..

Voor mij is mijn passie mijn islamitische gezondheidscentrum wat me dat gevoel geeft en mijn missie om meer Moslim Health practitioners te creëren.
Voor jou is het misschien mensen helpen? Of misschien wil jij ook hijama en cupping leren?

Om deze missie te realiseren geef ik a.s. zondag 9 mei om 15.00 de gratis online seminar “Hijama een bron van barakah”. Want dat is hijama. Op het gebied van gezondheid, sociaal, spiritueel en financieel vlak.

Bij deze, jouw kans om jouw gratis plekje daarvoor te reserveren:

Datum & Tijdstip
Zondag 9 mei om 15.00

Prijs: gratis

Hoe meld ik mij aan? 
Aanmelden gaat via deze link
Vol=Vol, dus laat de kans niet aan je voorbij gaan.

Waar?
Live maar wel online. De masterclass is gewoon te volgen vanuit jouw eigen woonkamer.
De informatie die je gaat ontvangen is echt super waardevol.
Wie weet begin jij daarna aan een nieuw pad vol passie?

Liefs,