We hebben al weer zes dagen mogen vasten. Vasten is super gezond. Maar weet je dat veel mensen In deze mooie maand last hebben van lichamelijke ongemakken? Hoe zou jij het vinden om:
* je tijdens de ramadan energiek te voelen en zo voldoende aan je ibadah te kunnen doen?
* te kunnen vasten zonder alle lichamelijke ongemakken zoals obstipatie en brandend maagzuur?
* om een beetje gewicht te verliezen en een mooiere huid te krijgen.
* Kortom om je gezondheid tijdens de Ramadan een boost te geven?
Als jij dit wilt dan heb ik een cadeau voor jou. Je weet dat de maand ramadan naast een maand van bezinning, een maand is waarin extra aandacht geschonken wordt aan verdraagzaamheid, vrijgevigheid en liefdadigheid. En wat is er waardevoller dan je gezondheid. Daarom heb ik voor jou waardevolle kennis in een gratis ebook! Je kunt het boek direct downloaden. Hierin vertel ik jou de 7 stappen om je gezondheid een boost te geven. Je zult leren wat vasten voor je gezondheid doet, hoe je moet eten, wat je moet eten en vooral wat je niet moet eten om energievol te zijn. Kortom alles wat je moet weten om gezonder de Ramadan uit te komen.
Download hier je gratis ebook

Liefs Najat Haddouch