Eindelijk zeggen professoren en doktoren dat we massaal vitamine D moeten slikken. Iets wat binnen de natuur en orthomoleculaire geneeskunde al heel lang bekend is. En eindelijk dringen de onderzoeken nu ook door tot de artsen. Het bewijs is er! Incha allah is dit het begin van minder minder corona besmettingen, ic opnames,  complicaties en minder sterfgevallen bij onze moslim broeders en zusters die oververtegenwoordigd zijn in het ziekenhuis. Want dat binnen onze gemeenschap vaak een vitamine d tekort speelt is al langer bekend. Helaas wordt hier vaak niet naar gekeken of als niet belangrijk afgedaan.

Professoren, experts en doktoren betogen op 28 Oktober in het AD dat mensen preventief vitamine D zouden moeten slikken tegen het coronavirus. Waarom zou je in vredesnaam géén vitamine D slikken?’’, verklaart hoogleraar immunologie van de Wageningen Universiteit Huub Savelkoul stellig. ,,Er zijn zoveel aanwijzingen in de wetenschappelijke literatuur dat vitamine D helpt tegen corona.’’ Het is bewezen dat vitamine D helpt tegen luchtweginfecties. En er is nu ook ‘een studie in een Spaans ziekenhuis die wetenschappelijk bewijst dat vitamine D kan bijdragen aan een minder ernstig beloop van corona’. ,,Dus ik raad iedereen aan om vitamine D te slikken.’’  Bron:AD

En ik hoop dat je dit advies ter harte neemt. Het kan veel problemen voorkomen. Mijn favoriete vitamine d3 kun je hier vinden. 

Besmetting met het virus is niet direct een doodsvonnis. De meesten herstellen van het virus. Maar  een sterke weerstand is wel een voorwaarde om te kunnen herstellen van het virus. Het goede nieuws is dat je er iets aan kunt doen. Graag deel ik dan ook een aantal andere tips met jou.

Wat kun je doen om je weerstand te verhogen?
1. Zorg voor goede vitamine en mineralen waardes. Met name vitamine A, C en D zijn heel belangrijk. Deze zijn antiviraal en helpen je immuunsysteem.

  1. Neem dagelijks 1000mg vitamine c. vitamine C een sterk anti-virus vitamine, wat de productie van B- en T-cellen (bij oorlog in je lichaam vechten deze verdedigingstroepen uit alle macht om gevaarlijke indringers uit te schakelen). Vitamine C is tevens een neuramidase remmer (inhibitor), welke de voortplanting van virussen remt.
  2. Gebruik Nigella Sativa. Nigella sativa of ook wel het zwarte zaad, habbat sawda of habbat al baraka, genoemd is bij de meeste moslims wel bekend. Met name omdat onze profeet, vrede zij met hem, heeft gezegd dat dit zwarte zaad een geneesmiddel is voor alle ziekten.

“Dit zwarte zaad is een geneesmiddel voor alle ziekten, behalve as-sam.”
Aisha vroeg: “Wat is as-sam?” Hij (Allah’s vrede en zegeningen zij met hem) zei: “De dood.”

Met het zwarte zaad in deze hadith wordt een zaad bedoeld dat bij ons bekend staat onder verschillende namen, zoals habba sawda, zwarte komijn of nigellazaad of Nigella Sativa.
Deze hadith staat vermeld in Sahih Bukharie (5687) en Sunan ibn Maadjah (3449) (bron:hadithvandedag.nl)

Vele wetenschappelijke onderzoeken bevestigen dat dit zwarte zaad bij vele ernstige ziektes kan helpen. De anti virale en anti bacteriele eigenschappen zijn ongelooflijk. Het zwarte zaad is in staat om de symptomen van astma te verminderen. Uit een onderzoek is gebleken dat de stof thymoquinone, een van de werkzame stoffen van zwart zaad, vergelijkbaar is met reguliere astma medicijnen. Het helpt o.a. dus bij Astma en andere longgerelateerde problemen.

Natuurlijk moet je dan wel de meest natuurlijk vorm gebruiken. De habbat sawda die verkrijgbaar is in onze webshop is mijn favoriet. Vrij van troep, op de juiste manier (koud) geperst en gebottled. Om de hoogwaardige kwaliteit te beschermen en te behouden is onze zwarte zaad olie gebotteld in violet glas. Miron violet glas is een speciale glassoort die geen zichtbaar licht doorlaat, maar wel gunstige UV-A en infraroodstralen. Hierdoor worden de voedingsstoffen optimaal beschermd en de kwaliteit blijft langer gewaarborgd. Omdat deze super sterk is heb je maar een halve theelepel nodig om je immuunsysteem flink te verhogen. Bij ziekte kun je de dosis verhogen naar een theelepel per dag.
Zwarte zaad olie is hier verkrijgbaar.

Maak je potje van je aanvullende verzekering leeg…

Heb jij ook een aanvullende verzekering? Dan betaal jij een behoorlijk bedrag per maand. Het is zonde om het budget dan niet op te maken. Het is bijna het einde van het jaar en daarna is je budget verlopen. Heb jij nog voldoende in je potje? Misschien is dit dan het moment om samen aan de slag te gaan. Door middel van een hijama behandeling bijvoorbeeld.

 

De hijama sunnah dagen voor november zijn als volgt:

Dinsdag 3 november
Donderdag 5 november
Zaterdag 7 november

Boek je afspraak online of bel 010 4776077
www.hijamaencupping.nl

P.s.: Geeft de agenda aan dat we vol zitten? Bel dan even. Vaak zijn er wel mogelijkheden. 

P.s. Tijdens de sunnah dagen hebben wij het zeer druk. Door omstandigheden kunnen wij soms uitlopen. Hou hier rekening mee.

Beste lezer, ik streef naar een gezonde ummah. Deel daarom nu deze kennis met jouw dierbaren.

 

Liefs,