Assalaam alaikoum,

Allereerst wil ik jou een eid mubarak saeed wensen. Taqabal allah mina wa minkoum. Moge de leiding en zegeningen van Allah bij jou en je familie zijn. Fijne dagen toegewenst namens het team van Hijama en cupping!

Halal slachten wreed?
Tijdens eid ul adha slachten wij een offerdier om de overgave van de profeet Ibrahim aan Allah swt te vieren. Je kunt je voorstellen dat Islamofoben onder ons deze feestdag aangrijpen om aan te tonen hoe wreed wij zijn. Maar is onze manier van slachten wel zo wreed? Lees er meer over in dit artikel.

Te veel vlees is ongezond
Na het offeren gaan genieten wij van vlees die op allerlei manieren is klaargemaakt. En niet alleen op die dag. Daarna beginnen de uitnodigingen binnen te stromen want je moet je “eid” delen met je familieleden. Dus de komende weken eten we ontzettend veel vlees. Helaas is dit niet zo gezond. Lees hier het volledige artikel.

Geniet de komende dagen en blijf gezond.

Team hijama en cupping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *