Yesss! Alhamdulilah, we mogen weer open. En dat komt goed uit. Om alles zo goed mogelijk ‘coronaproof” volgens richtlijnen van het RIVM te laten verlopen, zijn er wel een aantal voorwaarden. Alleen onder deze voorwaarden ben je welkom in onze praktijk.

Ik ben blij dat Rutte eindelijk de maatregelen heeft versoepeld, maar aan de andere kant vraag ik me af waarom de lockdown niet wordt opgeheven? Als je de bijgewerkte grafieken (5 mei 2020) van de RIVM, het grote aantal besmette mensen en het aantal mensen die genezen bekijkt, dan weet je dat het onlogisch is. Al die zware maatregelen voor iets dat waarschijnlijk toch niet gaat gebeuren. Als het aan mij ligt dan zegt Rutte: “We zaten ernaast en we hebben maatregelen genomen voor het zwaarste scenario, dat bleek niet nodig, we gaan weer terug naar de situatie van vóór 1 maart.” Je zou denken dat dat niet zo moeilijk is, toch?

Verdeel en heers!

Ik weet dat veel mensen het met me eens zijn en ook dat er mensen zijn, die hier helemaal niet achterstaan. En zo krijg je verdeeldheid tussen de mensen. Kappers die illegaal knippen, worden verlinkt en als je per ongeluk te dicht bij iemand staat dan kun je zomaar een karretje tegen je aan krijgen. Dat is wat angst met ons doet. Ook de discussies over vaccinaties kunnen heftige woordenwisselingen tot stand brengen. En of je nu wel of niet gelooft dat Bill Gates een filantroop is i.p.v. een wolf in schaapskleren die de hele wereldbevolking wil vaccineren, wij moeten onze ogen en oren goed openhouden. Het is tijd om wakker te worden en te begrijpen dat we door o.a. de media een verdraaide werkelijkheid voorgeschoteld krijgen. En daarmee zien wij de echte waarheid niet. De vrijheid wordt ons ontnomen om de waarheid te vertellen. Ook in Nederland is er sprake van censuur. Als ik op social media iets wil plaatsen over gezondheid of een tegengeluid wil laten horen, dan kan het zijn dat dit niet mag. Dat mijn posts op Facebook, filmpjes op Youtube en zelfs mijn e-mails worden tegengehouden. Je mag geen tegengeluid laten horen. Collega’s in het buitenland, met soms honderdduizenden volgers, zijn ineens geblokkeerd en hun accounts kwijt. Mensen mogen de waarheid niet weten over gezondheid en dat er ook alternatieve methoden zijn zoals bijvoorbeeld kruiden, hijama en supplementen. En de NVWA is in Nederland de waakhond. 

NVWA-censuur

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is in het leven geroepen om te voorkomen dat we ziek van bijvoorbeeld mosselen worden. Toch hebben zij op een gegeven moment de bevoegdheid gekregen om ervoor te zorgen dat mensen de waarheid niet horen. Zij hebben de afgelopen tijd hun kostbare tijd verspild aan alle social media te scannen op berichten over gezondheid, alternatieve tips en artikelen. Ik viel op en werd door een tuttige dame gebeld. Ik had namelijk op mijn website staan dat habbat sawda (Nigella sativa of zwarte komijn) bepaalde geneeskrachtige eigenschappen heeft waarmee je bepaalde klachten, met de wil van allah, kan genezen. En dat klopt. Er zijn honderden onderzoeken waarin de geneeskrachtige eigenschappen bewezen zijn. Wist je dat zelfs Nestlé het kruid wilde patenteren? Maar goed, daar had de dame geen oren naar. Dat mag niet. Dat is een medische claim. Ik moet dit van de website en van al mijn social media verwijderen.

Waarom wordt deze censuur toegepast en waarom mogen wij dit soort zaken over onze gezondheid niet weten? Je zou denken dat het juist in deze periode belangrijk is dat mensen weten hoe ze hun immuunsysteem sterk kunnen houden. Want als we één ding over het coronavirus weten, is dat mensen die een zwak immuunsysteem hebben en een onderliggend lijden (ook de oorzaak van een zwak immuunsysteem) hiervoor het meest kwetbaar zijn. Een groot gedeelte van de mensen heeft een zwak immuunsysteem. En dat is ook geen toeval. We mogen beweren dat slechte voedingsmiddelen gezond zijn, maar we mogen niet over een kruid zeggen dat deze, ondanks wetenschappelijke bewijzen, geneeskrachtige stoffen bevat. Dit is allemaal het werk geweest van de de farmaceutische industrie. Een goed werkend imuunsysteem krijg je alleen door voldoende vitaminen, mineralen en kruiden in het dieet en een gezonde levenstijl. Maar zo worden de artsen niet opgeleid en dit is ook wat jij niet mag weten. Dat is namelijk niet in het belang van een miljardenbedrijf met gepatenteerde farmaceutische middelen. De farmaceutische miljardenbedrijven zijn nu eenmaal een bedrijf. En een bedrijf moet omzet maken. Zo simpel is het. Zij verdienen niet zoveel als mensen beter worden. Nee, mensen moeten ziek blijven en medicijnen gebruiken om de symptomen te onderdrukken. Dat levert veel meer geld op. En straks zullen zij zich opwerpen als de redders in nood met een vaccin. Vaccins die een groot deel van de bevolking zal nemen omdat ze bang zijn of nog erger, dat we worden gedwongen om deze te nemen. Zonder er verder bij na te denken dat deze ook toxisch zijn en dat er ook zeker bijwerkingen zullen zijn, die verdere schade aan je gezondheid toebrengen.

Wat het RIVM of de NVWA ook zeggen, ik probeer mijn immuunsysteem sterk te houden. Ik blijf mijn vitamine C, zwarte zaadolie en allerlei andere middelen gebruiken. En natuurlijk regelmatig een hijama-behandeling nemen.

Voor velen komt de versoepeling in ieder geval net op tijd. Want de beste dagen voor een hijama-behandeling zijn deze week.

Sunnahdagen:

Zondag 10 mei
Dinsdag 12 mei
Donderdag 14 mei

Maak nu een afspraak voor deze gezegende dagen.

Mensen, ik streef naar een gezonde ummah. En je kunt niet gezond zijn en de juiste beslissingen over je gezondheid nemen als je niet de juiste kennis hebt. Geloof niet alles wat je leest en ziet. Doe je eigen onderzoek. Deel daarom nu deze kennis met jouw dierbaren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *