Assalaam alaikoum gewaardeerde klanten,

Ons primaire belang is de gezondheid en veiligheid van onze klanten. Vanwege de laatste informatie en richtlijnen van de persconferentie op 23 maart is de beslissing genomen om geen fysieke behandelingen in onze praktijk te verrichten tot 6 april. Alle afspraken zijn daarom tot 6 april tijdelijk geannuleerd.

Wij blijven wel open voor bestellingen en voor consulten waarbij we de 1,5 meter grens kunnen handhaven. Incha allah kunnen wij op 6 april onze deuren voor alle overige behandelingen te kunnen openen. Wij zullen je op de hoogte houden terwijl deze crisis zich blijft ontwikkelen.

Ons receptieteam is nog steeds beschikbaar om jou te helpen met al je vragen op:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Je kunt dan bellen met 0104776077.

Wij danken je voor je geduld en begrip tijdens deze periode en kijken ernaar uit je zo snel mogelijk terug te verwelkomen in onze kliniek.

Moge allah swt jouw en je naasten beschermen en gezondheid schenken.

Wa salaam,

Het team van hijama en cupping