Heb jij het nieuws al gehoord? Het griepvaccin heeft wéér gefaald. Op dit moment heerst er een griepgolf. Momenteel hebben naar schatting zo’n 100.000 mensen griep in Nederland.
Een schok voor degenen, die er heilig in geloven, maar voor mij is het absoluut geen verrassing. Velen laten zich injecteren in de hoop een soort bescherming hiertegen te hebben. Daarbij hebben ze niet in de gaten dat je met zo’n prik meteen een dosis schadelijke stoffen binnenkrijgt.

De meeste mensen worden bang gemaakt voor de griep en halen dan toch een injectie. Ook al hebben ze de negatieve effecten al eerder gemerkt. Net zoals een naast familielid, die zich na de eerste vaccinatie wekenlang ziek voelde. Het jaar daarop wilde zij deze prik niet meer nemen, maar werd door haar huisarts toch overgehaald. Want dat zij ziek werd na het krijgen van de griepprik was waarschijnlijk toeval. Dus kreeg ze de griepprik nog een keer. Met dezelfde gevolgen als de eerste keer.

???????, ??? ??? ?? ????????????? ????? ??? ?????? ?? ??? ???????????? ????? ???? ?? ????? ?? ?? ?? ??????? ????? ??? ??????????, ??? ??? ??? ??? ?? ??? ??????????? ??????.

Zonder dat je de bijwerkingen van een griepprik krijgt. Hieronder staan een aantal makkelijke tips, die je op kunt volgen.
1. Neem voldoende rust en slaap. Zorg ervoor dat je tussen 22.00 uur en 02.00 uur diep in slaap bent. Op dat tijdstip heelt en herstelt je lichaam zichzelf. Slaapgebrek is een aanslag op je immuunsysteem.

2. In de winter is er weinig zonlicht en hebben de meeste mensen lage vitamine D waardes. En laat dit nu net in verband worden gebracht met griepachtige klachten.

3. Vermijd zoveel mogelijk bewerkt en niet biologisch voedsel. Veel van de toevoegingen en pesticiden kunnen ons immuunsysteem aantasten.

4. Eet gezond!

??? ??? ????? ??? ??? ???? ????????? ????? ???? ??????? ???????? ??? ?? ???? ?????? ?-????.

In dit gratis e-book krijg je:
– Gezonde recepten die de weerstand verhogen. Sommige recepten zijn goed voor je immuunsysteem en anderen zullen meer helend van aard zijn. Kortom stuk voor stuk recepten die het zelfhelend vermogen van je lichaam ondersteunen en activeren.
– Je krijgt advies over belangrijke vitamines en mineralen, die nodig zijn voor een sterke weerstand.
– Naast de recepten deel ik ook interessante wetenswaardigheden met je. Zo leer je bijvoorbeeld wat de gezondheidsvoordelen van bepaalde vruchten zijn. Maar ook welke ingrediënten je volop energie geven.

Doe er je voordeel mee en download nu het gratis e-book. Download hier het gratis ebook›
https://nhaddouch-5c76.gr8.com

Ik streef naar een gezonde ummah. Doe jij dat ook? ???? ??? ??????? ??? ?? ?????????. Kennis is macht.

Najat Haddouch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *