30 november 2019 vindt de tweede editie van Diwan Awards Holland plaats.

Diwan Awards Holland is een erkennings award voor getalenteerde Nederlanders met een migranten achtergrond. Deze tweede editie is gericht op Nederlandse talenten met een Marokkaanse achtergrond.

Met Diwan Awards willen de organisatoren iedereen, en vooral ook jongeren, laten zien dat je met een buitenlandse afkomst in Nederland het ver kan schoppen. Diwan Awards Holland wil een positief licht schijnen op diegenen die het goed doen in onze maatschappij en die tegelijkertijd een rolmodel zijn.

Ik ben vereerd dat ik genomineerd ben en gezien wordt als rolmodel voor de jongere generaties. Via deze weg wil ik eenieder bedanken die op mij heeft gestemd; Jullie steun, vertrouwen en dit enorme compliment is al een winst op zich, enorm bedankt hiervoor!

Image may contain: 1 person, smiling, text