Kanker is doodsoorzaak nummer 1 in Nederland. Ongeveer een derde van alle Nederlanders zal ooit in zijn/haar leven te maken met kanker.  Jaarlijks overlijden nog altijd ruim 44.000 mensen aan de ziekte. De verwachting is dat het aantal diagnoses van kanker per 2020 is gestegen naar 123.000 nieuwe gevallen.
De kans is dus groot dat jij of een dierbare hier mee te maken krijgt. Veel mensen denken dat kanker een doodsvonnis is. Dit is niet zo. Er zijn wereldwijd veel mensen die kanker overwonnen hebben. Wil je hier meer over weten? Dan raad ik je aan om de docu series “The truth about cancer and eastern medicine”  te bekijken.
In deze Engelstalige docu series gaan onderzoekers naar het oosten in hun zoektocht naar genezing en kanker. Je zult in deze documentaire heel veel informatie vinden. 87 artsen, wetenschappers en survivors laten je zien hoe zij in het oosten succesvol met kanker omgaan. Welke kruiden er gebruikt worden en welke behandelingen spectaculaire resultaten geven. Vandaag beginnen de docu series.
Lieve mensen, ik streef naar een gezonde ummah. Daarvoor heb je kennis nodig. Meld je hier aan en bekijk de docu series. Het is gratis en online. Doe er je voordeel mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *