[et_pb_section bb_built=”1″ inner_width=”auto” inner_max_width=”1080px”][et_pb_row _builder_version=”3.24.1″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.24.1″ text_text_shadow_horizontal_length=”text_text_shadow_style,%91object Object%93″ text_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” text_text_shadow_vertical_length=”text_text_shadow_style,%91object Object%93″ text_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” text_text_shadow_blur_strength=”text_text_shadow_style,%91object Object%93″ text_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” link_text_shadow_horizontal_length=”link_text_shadow_style,%91object Object%93″ link_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” link_text_shadow_vertical_length=”link_text_shadow_style,%91object Object%93″ link_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” link_text_shadow_blur_strength=”link_text_shadow_style,%91object Object%93″ link_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ul_text_shadow_horizontal_length=”ul_text_shadow_style,%91object Object%93″ ul_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_vertical_length=”ul_text_shadow_style,%91object Object%93″ ul_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_blur_strength=”ul_text_shadow_style,%91object Object%93″ ul_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ol_text_shadow_horizontal_length=”ol_text_shadow_style,%91object Object%93″ ol_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_vertical_length=”ol_text_shadow_style,%91object Object%93″ ol_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_blur_strength=”ol_text_shadow_style,%91object Object%93″ ol_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” quote_text_shadow_horizontal_length=”quote_text_shadow_style,%91object Object%93″ quote_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_vertical_length=”quote_text_shadow_style,%91object Object%93″ quote_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_blur_strength=”quote_text_shadow_style,%91object Object%93″ quote_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_text_shadow_horizontal_length=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_text_shadow_vertical_length=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_text_shadow_blur_strength=”header_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_2_text_shadow_horizontal_length=”header_2_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_2_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_vertical_length=”header_2_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_2_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_blur_strength=”header_2_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_2_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_3_text_shadow_horizontal_length=”header_3_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_3_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_vertical_length=”header_3_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_3_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_blur_strength=”header_3_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_3_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_4_text_shadow_horizontal_length=”header_4_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_4_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_vertical_length=”header_4_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_4_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_blur_strength=”header_4_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_4_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_5_text_shadow_horizontal_length=”header_5_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_5_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_vertical_length=”header_5_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_5_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_blur_strength=”header_5_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_5_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_6_text_shadow_horizontal_length=”header_6_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_6_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_vertical_length=”header_6_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_6_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_blur_strength=”header_6_text_shadow_style,%91object Object%93″ header_6_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” z_index_tablet=”500″]

Salaamu alaikoem,

Op 2 juli ben ik weer een jaartje ouder geworden. Alhoewel ik het niet vier was het toch een moment waarbij ik stil sta. Ik sta stil bij de zegeningen van allah en ben dankbaar voor een gezond lichaam. Ook vraag ik me natuurlijk af hoe je een mooie huid kunt behouden naarmate de jaren verstrijken.  Ik heb hier een video over gemaakt waarin ik 5 tips geef voor een gezonde huid.

Heb jij nog een goede tip voor een stralende huid? Laat het ons weten in de reacties!

 

[/et_pb_text][et_pb_video _builder_version=”3.24.1″ src=”http://youtu.be/-nRZX2S_GwU” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” z_index_tablet=”500″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

13 reacties

 1. Salaamu alaikoem,

  Iedere dag, een half uurtje wandelen, is goed voor lichaam, doorbloeding.
  En het kan ontspannen, daardoor gaat de huid stralen.

 2. Salam aleikum,

  Dank voor de goede tips.
  Wat ook heel belangrijk is is om het gezicht goed te reinigen van al het vuil van buiten.
  Ook is het belangrijk goede gezichtsproducten en zeker niet onbelangrijk hoge factor SPF.

 3. Goedemorgen,

  Is Hijama alleen geschikt voor moslims of ook niet moslims?

  Ik heb namelijk ziekte van Crohn, slechte huid vol ontstekingen en pijn in mijn rug.

  Ik hoor het graag.

  Mvg,

  Phylicia

  1. Hallo Phylicia,

   Natuurlijk is het ook geschikt voor niet moslims. We hebben heel veel niet moslims als klanten. Je bent welkom om je gezondheidsproblemen te behandelen.

 4. Salaam Najat,

  De beste tips heb jij al opgesomd.
  Hierbij nog een tip die zeer belangrijk is voor de huid, de zon is de grootste boosdoener voor de huid zeer belangrijk om de huid te beschermen zowel zomer als winter voor de negatieve invloeden van buitenaf.
  De lucht kwaliteit is zeer slecht vervuild, wat ook een invloed geeft op de huid…
  2 maal per week uitzweten onder andere sporten, en een gezonde geest speelt ook een rol.

  1. Alaikoum assalaam Fatiha,

   Klopt helemaal. En wat goed dat jij beseft dat een gezonde geest belangrijk is. Ik denk dat dit het belangrijkste element in een goede gezondheid is.

 5. Salaamu alaikum warahmatullah wabarakatu Najat,

  Bedankt voor alle intressante en leerzame mails. Jazak Allahu khairan. Ik heb ook veel kunnen leren ervan.

  Een andere tip is MASSAGE! Ook een manier om te detoxen. Goed voor het lichaam en huid! Een goede circulatie is ook erg belangrijk!

 6. Ik gebruik de camu camu vit c poeder. Deze neem ik niet alleen in, maar gebruik ik ook voor mijn gezicht als scrub en als masker. Ik neem één tot twee eetlepels poeder en doe hier wat rozenwater bij. Vervolgens scrub ik mijn gezicht met het mengelmoesje dat ik heb gemaakt, dan reinig ik mijn gezicht met een doekje en smeer dan de rest op mijn gezicht en hals als masker. Dit laat ik tot 20 min zitten. Vervolgens was ik alles weg en ga met twee watjes rozenwaterwater over mijn gezicht. Dan spuit ik nog een keer wat rozenwater over mijn hele gezicht en voila mijn gezichtje weer blij?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *