Gratis online hijama masterclass

Hijama is een geweldige geneeswijze en is mijn passie. Helaas bestaat er nog steeds veel onwetendheid over deze mooie therapie. En krijg ik keer op keer dezelfde vragen. Daarom geef ik hier een gratis online masterclass over. Je krijgt na registratie een inlogcode waarmee je de masterclass bij kunt wonen. Dit kan gewoon vanuit je luie stoel. De online masterclass vindt plaats op Vrijdag 8 Maart om 20.00.

Wil je meer weten over hijama? Registreer je dan nu voor het webinar.

Wat ga ik je leren?
– wat hijama is
– een stukje geschiedenis
– waarom hijama sunnah is
– bij wie je hijama kunt toepassen en bij wie niet
– ik ga de 8 mythes rondom hijama kraken
– en ik zal kijkers vragen beantwoorden

Klik hier om te registreren.

 

Lieve mensen,

Ik streef naar een gezonde ummah. Doe jij dat ook? Deel dit bericht met je dierbaren.
Liefs