Taqabal Allaah Mina wa minkoem. Geniet van deze dag met je geliefden. Wij van hijama en cupping doen dat ook daarom zijn wij vandaag en morgen gesloten.

Geniet van je eid. En vergeet het orgaanvlees niet.

Orgaanvlees

Orgaanvlees is een geweldige aanvulling op je voeding. Ze zitten vol met voedingsstoffen zoals vitamine B12 en foliumzuur. Neem de lever als voorbeeld, een ware krachtpatser wat soms zelfs aangeduid wordt als “multivitamine van de natuur.”

Orgaanvlees is ook rijk aan mineralen, waaronder ijzer, magnesium, selenium en zink, en belangrijke vet oplosbare vitaminen zoals vitamine A, D, E en K. Het is een uitstekende bron van eiwitten wat tevens belangrijk is voor de opbouw en het behoud van spiermassa.

Choline is een essentiële voedingsstof voor de hersenen, spieren en gezondheid van de lever en orgaanvlees behoort tot één van ‘s werelds beste bronnen ervan.

Vaak is orgaanvlees ook stukken goedkoper trouwens en dus portemonnee vriendelijk.

Liefs Najat Haddouch