Moeite met in slaap komen?

Dan is dit zeker de moeite waard om te proberen!

Miljoenen mensen wereldwijd hebben elke nacht slaapproblemen en lijden ook aan slapeloosheid, wat een negatief effect op hun dagelijks leven heeft.

Echter, met deze volledig natuurlijke remedie zal je slaap herstellen in sha Allaah.

Dit geweldig recept bevat slechts drie natuurlijke ingrediënten. De voorbereiding is snel en makkelijk, en zal je laten slapen als een baby!

Ingrediënten

– 1/4 theelepel rauwe honing
– 1/8 theelepel zeezout
– 1 eetlepel kokosolie

Methode

Meng de kokosolie en de honing en voeg het zeezout toe. Roer en neem een lepel van het mengsel. Drink een glas water.

Je kunt alle ingrediënten ook apart van elkaar nemen. Dus, honing en daarna kokosolie. Drink een glas water. Daarna voeg je de zout toe aan een glaasje water en drinkt het vervolgens ook weer op.

Meest ideale tijdstip is voor het slapengaan.

Ondanks dat honing zoet is, verhoogt het je suikerspiegel niet, en het helpt je makkelijk te slapen. Bovendien biedt het de benodigde hoeveelheid lever glycogeen opslag voor de hersenen. Een gebrek ervan leidt tot verhoogde afscheiding van hormonen door de bijnieren, zoals stresshormonen, cortisol en adrenaline. Wanneer in hoge hoeveelheden, veroorzaken deze hormonen slaapproblemen.

Aan de andere kant helpt de kokosolie het lichaam aan een gevoel van verzadiging, dit helpt om honger in de ochtend te vermijden. Het zal ook voorkomen dat de bloedsuikerspiegel piekt tijdens de nacht, wat een belangrijke reden is waarom we wakker worden.

Het zout zal je ook helpen om het stresshormoon niveau te verlagen.

foto van Hijama En Cupping Instituut.