Wil jij ook leren hoe je hijama op een verantwoordelijke manier kunt toepassen? Ik heb besloten om voor de vakantie een crash cursus te geven. Dit betekent dat we een snel traject ingaan. Dit keer zal het ook een super kleine groep zijn omdat het een last minute beslissing is. Normaal gesproken zitten wij ver van tevoren vol.

Waarom zou je dit bij ons leren?
– Bevoegde docenten met kennis in de natuurgeneeskunde en jarenlange aantoonbare ervaring in de hijama
– De eerste hijama opleiding in Nederland sinds 2012
– Onze opleiding heeft een CRKBO erkenning
– Je gaat ontzettend veel leren. Over hijama maar ook over gezondheid in het algemeen
– Na de cursus kun je altijd terecht met vragen
En nog veel meer.

Is de cursus voor iedereen?
Nee de cursus is absoluut niet voor iedereen. De hijama cursus is niet geschikt voor mensen die alleen maar de praktische vaardigheden willen leren. Hijama is sunnah maar moet op een verantwoordelijke manier gebeuren. Je moet tenminste de theoretische onderdelen als basis hebben en deze zijn dus noodzakelijk om dit toe te kunnen passen.

Wat zeggen andere studenten?

“In de afgelopen periode hebben wij Alhamdullilah veel kennis opgedaan over Hijama. Daarnaast hebben wij onze kennis verder kunnen verbreden tijdens de lessen van andere gast docenten. De lessen waren goed georganiseerd en wij hebben ieder keer weer met veel enthousiasme en belangstelling deelgenomen.”

“Door jou ben ik verslaafd geraakt aan het leren over gezondheid” Mijn gezin en ik hebben onze levensstijl volledig omgegooid”

“We hebben de cursus nog maar net afgerond en ik wil nu alweer een andere cursus bij je doen”

Welke dagen?
23 en 24 Juni
30 Juni
1 Juli
7 Juli examen.

Wil je meedoen met deze versnelde crash cursus? Meld je dan nu nog aan via de mail.