Assalaam alaikoum,
Allereerst een Ramadan mubarak. Moge Allah de meest Verhevene ons allen deze gezegende maand optimaal laten benutten.
Moge Allaah de Verhevene onze vasten, gebeden en smeekbedes doen verhoren.
En moge Hij de Almachtige onze dierbaren die er dit jaar niet bij zijn vergeven, hun graven doen verruimen en hen tot de bewoners van het paradijs laten behoren. Ameen

En hoe zijn de eerste dagen bevallen?
Voel jij je fit en energiek of heb je nu al last van lichamelijke ongemakken zoals obstipatie en brandend maagzuur? Met een aantal veranderingen kun je deze ongemakken heel makkelijk kwijt raken. Zodat je tijdens deze Ramadan juist heel gezond wordt. Een paar jaar geleden heb ik een webinar over dit onderwerp gegeven. Het webinar ging over “De 7 stappen om je gezondheid een boost te geven tijdens Ramadan”. Je kunt dit webinar via deze link terug beluisteren. Doe er je voordeel mee.

Naast het toepassen van deze tips gebruik ik ook altijd een middel om me net wat extra energie te geven. Je leefstijl is toch anders en door het detoxen voel jij je misschien vermoeider. De Energie Kuur bevat Rhodiola en ginseng, deze bevorderen de concentratie, geestelijke energie en alertheid. Misschien is het ook iets voor jou? Er zit nu korting op. Klik hier voor meer informatie.

Gewijzigde openingstijden
Tijdens de Ramadan willen wij ook meer aan onze ibadah doen. Daarom hebben wij tijdens de Ramadan gewijzigde openingstijden. We zijn van 12.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar en aanwezig. We hopen op je begrip.

Lieve mensen,

Ik streef naar een gezonde en liefdevolle ummah. Doe jij dat ook? Deel dit bericht met je dierbaren.
Liefs

Najat Haddouch