Vaginale stoomkruiden

Vroeger mocht ik van mijn moeder nooit op blote voeten lopen. Deed ik dat wel, dan kreeg ik steevast te horen dat ik later niet zwanger zou kunnen raken omdat mijn baarmoeder kou zou vatten. Toentertijd geloofde ik daar niet in en wuifde ik het als onzin weg. Nu ik ouder en ‘wijzer’ ben, weet ik dat oude vrouwenpraatjes vaak heel veel waarheden kunnen bevatten.

Een koude baarmoeder is in heel veel verschillende culturen bekend en wordt ook vaak als de oorzaak van onbegrepen onvruchtbaarheid gezien. Natuurlijk is dit in het Westen minder bekend.

Wat is een koude baarmoeder?

Een koude baarmoeder betekent eigenlijk dat je baarmoeder niet de gewenste temperatuur heeft en te vochtig is. Dit zorgt ervoor dat een embryo daarin niet goed kan groeien. Het heeft niet het juiste klimaat. Het is hetzelfde als dat je een zaadje in de herfst of in de winter zou planten, want dit zal dan ook niet groeien. Ieder zwak punt in je baarmoeder zal waarschijnlijk een miskraam tot gevolg hebben. Je baarmoeder moet dus de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad hebben zodat het een lekker warm nestje is.

Symptomen van een koude baarmoeder zijn:
– Een bleek gelaat
-Je hebt last van pijn in je onderrug.
-Je hebt het vaak koud. Tijdens je menstruatie heb je het nog kouder.
-Je menstruatie is erg pijnlijk met veel kramp.
-Je hebt vaak last van koude handen en voeten.
-Je buik en billen zijn erg koud.
-Er zitten veel donkere klonters in je menstruatiebloed.

 

Hoe krijg je een koude baarmoeder?

 • Te veel koude dranken drinken.
 • Vaak de airco aan en in koude ruimtes zitten.
 • Op een koude vloer zitten.
 • Op je blote voeten lopen.

Tips om je baarmoeder te verwarmen

Houd je onderbuik en je voeten lekker warm. Tocht, koude en vocht komen de baarmoeder via de rug, de navel en de voeten binnen.

Drink geen koude dranken. Dit is niet alleen slecht voor de maag maar de baarmoeder kan zo ook kou vatten en dit kan leiden tot moeilijk zwanger kunnen raken.

Eet verwarmend voedsel zoals gember, kaneel, uien, knoflook etc.

Het gebruik van tampons, maandverband, inlegkruisjes etc. brengt een hoger risico op onvruchtbaarheid met zich mee.

Neem een warm voetenbad. Vul dagelijks een emmer met warm water en zet je voeten hier voor 20 minuten in en draag daarna lekkere warme sokken.

Gebruik de warme handdoek methode: maak een handdoek met warm water nat. Leg deze enkele minuten in de magnetron en leg deze vervolgens op je buik totdat deze minder warm is. Dit kun je dagelijks voor het slapen gaan doen.

Baarmoedermassage: laat je baarmoeder door onze professionele handen masseren. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en het verwarmt de baarmoeder. Wij zullen hierbij altijd een kruiden- of Castorolie gebruiken. Dit kan er ook voor zorgen dat fibroses loslaten.

Vaginale stoombehandeling met kruiden:

Een vaginale stoombehandeling met kruiden of ook wel een V-steam behandeling genoemd, is al eeuwenoud en wordt in de hele wereld gerespecteerd en gebruikt door holistische genezers. Deze behandeling zorgt voor een effectieve reiniging van de vrouw. Een vaginale stoombehandeling met kruiden zorgt ervoor dat de warmte en de kruidenstoom het lichaam in kunnen. Deze behandeling ondersteunt je vrouwelijke cyclus, helpt je te helen, te ontspannen en reinigt je van oude afvalstoffen en oud bloed. De vaginale stoomkruiden kunnen je helpen bij een koude baarmoeder. Wat doet een V-steam nog meer?

 1. Verbetering van je menstruatiecyclus

Eén van de belangrijkste redenen voor een vrouw om een V-steam behandeling te doen, is omdat het kan helpen bij menstruatiepijn of bij de regulatie van je menstruatie. Het werkt ongeveer zo. Door het hete water laten de medicinale kruiden hun reinigende en helende essentiele oliën los. Door de stoom worden deze door de vaginale wand geabsorbeerd. Op deze manier komt dit in je baarmoeder terecht en kan het reinigingsproces beginnen. Oude afvalstoffen die vast zitten zoals oud bloed, wat de oorzaak van menstruatieproblemen kan zijn, komen dan los.

2. Heling van de baarmoeder

Door onze giftige levensstijl hebben heel veel vrouwen last van fibroses, cystes en ernstige endometriose. Een V-steam behandeling kan ervoor zorgen dat de cellen in onze baarmoeder zich normaliseren. Dit kan van binnen en buiten tot een gezondere baarmoeder leiden.

3. Reiniging

Om gezond te zijn, moeten wij onszelf reinigen wat ook wel detoxen wordt genoemd. Dit kunnen we op verschillende manieren doen, zoals bijvoorbeeld met de V-steam behandeling. Deze V-steam zorgt er niet alleen voor dat afvalstoffen uit het lichaam komen, maar ook dat de kanalen open gaan staan. Denk maar aan het stomen bij een verstopte neus wanneer je verkouden bent. Je kanalen gaan openstaan en de doorbloeding wordt verbeterd. Dit is belangrijk voor een gezonde, warme baarmoeder.

4. Helpt je vruchtbaarheid te verhogen

Er zijn veel redenen waarom je moeilijk zwanger wordt. Maar één van deze redenen is een harde stugge slijmlaag en/of een laag van opgehoopte afvalstoffen aan de baarmoederwand. Tijdens de menstruatie wordt dit meestal opgeruimd en kan een bevrucht eitje zich makkelijk aan de wand hechten. Maar in veel gevallen is dit een probleem en lukt het niet om zwanger te worden. Een V-steam behandeling kan ervoor zorgen dat je baarmoeder schoon, gezond en lekker warm is, waardoor een succesvolle zwangerschap binnen handbereik is bi idni Allah.

5. Een gezonde baarmoeder na de bevalling

Een V-steam behandeling wordt in veel culturen na een bevalling gebruikt om je baarmoeder te reinigen en te helen, zodat je baarmoeder gezond blijft en een volgende zwangerschap wat makkelijker gaat. Ook wordt er op deze manier voor gezorgd dat je baarmoeder weer snel teruggaat naar de oorspronkelijke kleinere vorm en de boel daaronder weer wat strakker wordt. (Excuses, maar geen schaamte in het geloof en in het delen van waardevolle kennis).

Je kunt de V-steam behandeling makkelijk thuis doen en het vergt ongeveer een half uurtje van je tijd. Koop hier de V-steam kruiden.

De Hijama of de baarmoedermassage in combinatie met een vaginale stoombehandeling met kruiden is wat mij betreft het meest effectief bij een koude baarmoeder. Sinds kort kun je beide behandelingen door ons laten doen. Wij zullen je dan begeleiden bij het stomen en daarna de baarmoedermassage toepassen. Om je kansen op een zwangerschap te verhogen, is het het beste om in je vruchtbare week te komen.

Bestel vandaag nog jouw vaginale stoomkruiden:

Vaginale stoomkruiden

10,16

Uitverkocht

Beschrijving

Vaginale stoomkruiden

Onze kruiden zijn 100% natuurlijk en van hoge kwaliteit.

Wanneer niet stomen?

 • Als je ongesteld bent
 • Als je zwanger bent
 • Als je een vaginale infectie, een infectie aan je eierstokken of een blaasontsteking hebt
 • Als je zweren/ open wondjes hebt
 • Als je koorts hebt
 • Als je een spiraaltje hebt

Een zakje is goed voor 2x stomen.
Het pakketje past door de brievenbus.