Heel veel jonge meiden hebben onlangs een oproep gekregen voor de HPV vaccinatie. Of je dit nu wel of niet laat doen kun je alleen maar besluiten nadat je alle voors en tegens tegen elkaar hebt afgewogen. Daarom heb ik het volgende artikel weer uit de kast getrokken.

Vandaag las ik het volgende bericht. “Meisjes van onder de 15 krijgen vanaf nu niet drie maar twee prikken om hen te beschermen tegen baarmoederhalskanker”, boven de vijftien krijgen er nog steeds drie. Dat meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) dinsdag.

Uit onderzoek van de fabrikant zou blijken dat twee prikken ook goed werken tegen het humaan papillomavirus (HPV), het virus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt.

Virus
HPV is een veelvoorkomend en besmettelijk virus dat wordt overgedragen door seksueel contact. Meestal ruimt het lichaam het virus zelf op. Soms lukt dat niet. Als het virus lang blijft zitten, kan dat leiden tot baarmoederhalskanker. De kans daarop is overigens klein. Aldus het ANP.

Ondanks dat de kans op baarmoederhalskanker klein is laten vele ouders hun kinderen vaccineren vaak zonder kritisch te kijken naar de voor en nadelen. Ook ik stond een tijd geleden voor deze keuze. Waar de meesten deze vaccinatie zonder nadenken aanvaarden ben ik me gaan verdiepen in de zin en onzin van deze vaccinatie. Na vele discussies met anderen was het duidelijk dat het wel of niet accepteren van een vaccin een controversieel onderwerp is. Maar wat je over dit onderwerp ook besluit, het is zeker dat de keuze om wel of niet te vaccineren een keuze is die een grote impact heeft op jou gezondheid en de gezondheid van je kinderen voor de rest van hun leven. Daarom zul je deze beslissing heel zorgvuldig moeten maken. Ga niet zomaar mee in wat anderen doen (vaak vanuit angst die de pharmaceutische industrie teweeg brengt). Om een weloverwogen beslissing te kunnen maken moet jij je verdiepen in dit onderwerp.

Hier zijn mijn redenen om dit vaccin niet te accepteren:

1. Er is geen enkele wetenschappelijk bewijs waaruit blijkt dat vaccins ziekten hebben voorkomen. Prof. F. van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut is het oneens met de snelle invoering van het vaccin. In de ZEMBLA uitzending “Het omstreden Kankervaccin” zegt hij: “We weten nog niet of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt, we weten niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft en we weten ook niet of er herhaalvaccinaties nodig zijn.”
Bron: VARA, Zembla uitzending

2. Er zijn geen enkele lange termijn studies waaruit blijkt dat vaccinaties veilig zijn. Prof. H. Schellekens. lid van de commissie ter beoordeling van geneesmiddelen: “Zolang niet is vastgesteld of het vaccin kanker voorkomt en wat de werking en de bijwerkingen zijn, heb je het eigenlijk over een experiment.”
Bron: Tros Radar uitzending over HPV

Zes medische experts die betrokken waren bij het advies aan minister Klink om jonge meisjes in te enten tegen baarmoederhalskanker, hebben onderzoeksgeld ontvangen van farmaceutische bedrijven (Merck) die deze vaccins ook produceren!
Bron: Trouw, Experts gezondheidsraad kregen geld van vaccinmakers 

De farmaceutische industrie houdt zich regelmatig bezig met dubieuze praktijken. Ze schenden marketingwetten met valse verklaringen en overdreven conclusies; ze toveren met statistieken en presenteren hun marketing als wetenschap. Met Gardasil werden testen uitgevoerd voordat het middel was goedgekeurd. Ze moeten nog een plausibele verklaring verzinnen waarom meisjes van 9 tot 12 jaar behoefte zouden hebben aan een vaccin voor een seksueel overdraagbare ziekte, laat staan voor ​​een die alleen “bescherming” biedt voor twee jaar.
Bron: wij worden wakker.org

3. Alle vaccins bevatten zware metalen, kanker verwekkende stoffen en toxische stoffen die allen van nature giftig zijn en waarbij geen enkele stof geïnjecteerd kan worden zonder dat daar bijwerkingen aan kleven.

4. HPV is niet de veroorzaker van baarmoederhalskanker.
Uit onderzoek blijkt dat een combinatie, of co-infectie van meerdere virussen of virus en bacterie combinaties baarmoederhalskanker (cancer) veroorzaken. Voorbeelden zijn het Epstein Bar virus, HIV, chlamydia, samen met HPV.

5. Vaccinaties niet de oorzaak van daling ziektes
Onderzoek heeft aangetoond dat de historische daling van infectieziekten, waar ouders nu tegen laten vaccineren, niet het resultaat is van inenting, zoals de meesten blindelings en foutief aannemen. De afname begon al jaren voordat de vaccinaties werden geïntroduceerd. De reden is verbeterde leefomstandigheden, goede hygiëne, goede riolering en goede voeding die de natuurlijke immuniteit hebben verhoogd. En hoe komt het dat terwijl bijna 50 miljoen mensen stierven aan de Spaanse griep in 1918 het sterftecijfer 2 tot 5% was? Dat betekent dat 95 tot 98% van degenen die de griep kregen volledig herstelden. Dat zegt niets over de honderden miljoenen mensen die wel in contact kwamen met het virus maar het helemaal nooit kregen. Hieruit kun je opmaken dat het verschil in het individuele immuunsysteem zit.

Goede informatie over de risico’s van HPV-vaccinatie vind je op onderstaande websites:
http://www.vaccinatieschade.nl

Azijn is een wondermiddel tegen baarmoederhalskanker

Er zijn heel veel andere manieren om het virus te voorkomen. Volgens Lex Peters is baarmoederhalskanker een aan armoede gerelateerde ziekte die in de volgende generatie niet meer voor hoeft te komen. “Het is uitroeibaar. Het is een virus. Het duurt tien jaar voordat een normale cel een kankercel wordt. Als je er vroeg bij bent is het makkelijk te behandelen en dus uitroeibaar.

Hoe gaat het in zijn werk? Bekijk het filmpje

Lieve mensen,

Ik streef naar een gezonde ummah. Doe jij dat ook? Deel dit bericht met je dierbaren.
Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *