Assalaamualaykum,
Ik ben erg trots om gevraagd te zijn als spreekster in het aankomende gratis event, de healthy muslimah summit.

Voel je je altijd vermoeid, heb je geen energie en voel je je overweldigd? Wil je gezondere keuzes maken voor jou en je familie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Voel je je gestrest of soms afzijdig van de mens en van jouw heer? Vind je het moeilijk om buiten de ramadan je omgang met de Qoraan te onderhouden? Heb je het moeilijk in je huwelijk en wil je beter leren communiceren? Zeg je altijd ja tegen alles en voel je je uiteindelijk uitgeput en vermoeid? Regeren hormonen en PMS jouw levenskwaliteit?

Ja?

Als het antwoord op een van deze vragen ja is, dan is de online Healthy Muslimah Summit voor jou! Er zal iets zijn voor iedereen!

Wat houdt de Summit in?

De Healthy Muslimah Summit houdt meer in dan alleen voedsel en voeding – het gaat over het herdefiniëren van ons idee van ‘gezond’, door alle elementen te omvatten die ons maken als mens, namelijk: fysiek, emotioneel en spiritueel! In feite zijn voeding en voedsel maar een top van de ijsberg.

Vanaf 29 juli tot 5 augustus, kun je de 8-daagse levensveranderende lezingen van deskundige moslima’s van over de hele wereld bijwonen waarbij ik ook de eer gekregen heb om een van de sprekers te zijn.

Het event is GRATIS en je kunt je hier aanmelden:
http://smpl.ro/al/h1tfhkdmiZ2zQUmxU4kzM1iX/10479-Najat-Haddouch

Alle sprekers en onderwerpen kun je hier zien:
http://www.healthymuslimahsummit.com/index.php/schedule/

Ook zullen er dagelijks weggeefacties plaatsvinden van gezondheid en wellness ondernemers, houd daarom mijn pagina in de gaten voor meer details die ik in de week van het event zal delen!

Ik hoop dat jullie aanwezig zullen zijn!

Wa salaam,

Najat