Avocado’s, het meest veelzijdige vrucht.

De avocado is een uniek soort fruit omdat het veel gezonde vetten bevat. Je kunt het op veel verschillende manieren verwerken in je eten. Zowel zoet als hartig. Een aantal redenen om meer avocado te eten volgen hieronder:

* Een avocado bevat maar liefst 3,5 gram onverzadigd vet. Deze vet zorgt voor gezonde ontwikkeling van je zenuwstelsel en hersenen. * Ze bevatten foliumzuur, vitamine E, vitamine B, ijzer en vezels. Dit is erg gezond voor met name zwangere vrouwen tijdens de zwangerschap. * Avocado’s bevatten onverzadigde vetten en kunnen je helpen je cholesterol te verlagen. * Ze zorgen voor een betere spijsvertering en verkleinen de kans op constipatie. * Deze vrucht bevat veel luteïne en zeaxanthine (antioxidanten) die de gezondheid van je ogen ondersteunen op langere termijn. * Er zitten veel gezonde vetten in avocado die ervoor zorgen dat je lang verzadigd blijft. Dus ook ideaal als je je gewicht onder controle wilt houden.

Avocado’s zijn ook geschikt voor cosmetische doeleinden. Je kunt het prima gebruiken als masker voor je gezicht of haar.avacado

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *