Stichting daar el atfaal
 
Samen met mijn 2 andere bestuursleden ben ik al ruim 11 jaar betrokken bij Stichting Daar el atfaal. We hebben, alhamdulilah, in de loop der jaren veel kunnen betekenen in het leven van kansarme kinderen in Marokko. Van weeskinderen, verlaten baby’s, het opknappen van arme scholen en het helpen van kinderen met kanker. En dit is maar een kleine greep uit onze projecten. We proberen te helpen waar we maar kunnen en zonder jou hulp kan dit niet.
 
Zondag 17 Juni houden we weer een iftar. Er zijn diverse leuke workshops en één daarvan wordt door mij verzorgd. De gehele opbrengst gaat naar onze projecten. Zie ik je tijdens mijn workshop “Een leven lang fit”?
 
Tickets zijn te verkrijgen via onderstaande link:
 
http://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/ZWH4WLTD/language/nl
 
Sharing is caring daar el atfaal