Salaam alaikoum,

Hijama is een geweldige geneeswijze en is mijn passie. Helaas bestaat er nog steeds veel onwetendheid over deze mooie therapie. En krijg ik keer op keer dezelfde vragen. Daarom geef ik hier een gratis webinar over. Een webinar is een online seminar. Je krijgt na registratie een inlogcode waarmee je het seminar bij kunt wonen. Dit kan gewoon vanuit je luie stoel. Het webinar vindt plaats op Dinsdag 13 December om 20.30. 

Wil je meer weten over hijama? Registreer je dan nu voor het webinar.

Wat ga ik je leren? 
– wat hijama is
– een stukje geschiedenis
– waarom hijama sunnah is
– ik ga de 8 mythes rondom hijama kraken
– en ik zal kijkers vragen beantwoorden

Klik hier om te registreren. 

Deel dit bericht met je dierbaren. 

Liefs Najat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *