Wordt ook een hijama expert en help mensen hun gezondheid terug te krijgen. Meld je aan voor de cursus.
Wil jij anderen helpen en van waarde zijn voor anderen?
En wil jij dit doen terwijl je ook met je geloof bezig bent?
Wil jij alles leren over hijama en cupping?
Wil je dit ook van een expert leren die aantoonbaar jarenlange ervaring heeft?
Wil jij voldoening hebben in je werk en dagelijks dua’s krijgen?

De afgelopen jaren ben ik vaak benaderd door mensen die de hijama cursus willen doen. Voor deze mensen was het niet haalbaar om te reizen of om fysiek aanwezig te zijn. Daarom heb ik een online cursus ontwikkeld waarbij een praktijkdag inbegrepen is. Ook de ontwikkeling van deze cursus heeft ontzettend veel tijd en moeite gekost maar al hamdulilah is deze nu klaar.

Om de afronding van mijn boek en de cursus te vieren is het mogelijk om je voor de online cursus tegen een early bird korting in te schrijven. Maar let op! Dit is tijdsgebonden. Op 1 September zal het tarief omhoog gaan. Dus heb je altijd hijama en cupping willen leren? En wil je dit vanuit de comfort van je eigen huis doen? Schrijf je dan nu in. 

Liefs Najat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *