21501526_s

 

Het best bewaarde geheim.

Ik wil je een geheim vertellen. Wist jij dat geen enkele arts of medicijn jou werkelijk kan genezen? Artsen of medicijnen kunnen jou alleen helpen om bepaalde klachten te verminderen of te onderdrukken. Maar ze kunnen jou niet genezen. Een van de best bewaarde geheimen is dat je lichaam de mogelijkheid heeft om zichzelf te herstellen. Met andere woorden wij hebben een groot zelfhelend of zelfgenezend vermogen. Wat ik daarmee bedoel? Wanneer je jezelf in je vinger snijdt dan groeit de huid vanzelf weer aan elkaar. We denken daar vaak niet over na, maar het is subhan allah een groot wonder. Ons lichaam heelt zichzelf op dat moment zonder dat wij daar iets voor hoeven te doen. De kunst is om dit zelfhelende vermogen niet te verstoren en dit proces juist te versterken.

Hoe kunnen wij dit doen?
De beste manier om dit te doen is om je lichaam in balans te houden.

  1. Voeding. Wij raken vergiftigd door heel veel chemische stoffen, zware metalen, medicijnen, maar ook voor een groot deel door voeding. Onze profeet (vrede zij met hem) heeft niet voor niets gezegd dat het ergste vat dat een mens kan vullen zijn maag is. Eet seizoensgebonden, gezonde voeding.
  2. Vasten. Probeer regelmatig te vasten. Je doet je lichaam hiermee een groot plezier. Het is bekend dat bij vasten het lichaam op verschillende manieren wordt gereinigd. Zelfs de hyena vast bijvoorbeeld; die kan rottend vlees eten vol met bacteriën. Maar eens in de zoveel tijd vast hij een paar wekenlang om zijn lichaam te ontgiften. Het meest ideaal is volgens de sunnah van de profeet (vrede zij met hem) om twee dagen per week te vasten. Allah de verhevene zegt niet voor niets “En dat jullie vasten is beter voor jullie, als jullie dat maar weten.” (Soerat al-Baqarah: 184) Natuurlijk moet je dan wel voorkomen dat je ‘s avonds eetfestijnen gaat houden.
  3. Ontgift je lichaam door een hijama-behandeling. Hijama is in staat om toxische stoffen uit je lichaam te halen. Deze toxische belasting is vaak de oorzaak van een verstoord zelfhelend vermogen. Door je lichaam te ontlasten word je zelfhelend vermogen als het ware gereset.

Woensdag 28 maart is de laatste sunnah dag van deze maand. Dan hebben wij nog enkele plekken beschikbaar. Laat je lichaam resetten, help je zelfhelend vermogen en maak een afspraak voor hijama.
Wist je dat dit nu ook online kan?

Om onze gezondheid te behouden of te bevorderen hebben wij kennis nodig. Er zijn hiervoor veel mogelijkheden, we hoeven alleen de juiste kennis te hebben en er gebruik van te maken. Geef deze kennis door en deel dit bericht met je dierbaren.

Liefs Najat