17688042_s

Artritis Is een veel voorkomende ziekte waarbij gewrichten ontsteken. Het is een ziekte die op elke leeftijd kan voorkomen, met name bij ouderdom. Mensen met artritis ervaren ontstekingen, zwellingen, pijn en stijfheid in de gewrichten. Als deze ziekte niet op het juiste moment behandeld word kan het verergeren tot een ernstige kwaal die zelfs kan verlammen. Een aantal kruiden hebben gunstige effecten op de klachten die bij artritis horen.

Hier zijn een paar kruiden die zeer nuttig in de behandeling van artritis zijn gebleken.

Kurkuma

Kurkuma is een natuurlijke antibiotica en anti-ontstekings kruid dat ook wordt gebruikt voor de behandeling van pijn in de gewrichten. De dagelijkse consumptie van kurkuma geeft ongelooflijke verlichting van uw artritis conditie. Sommige gebruiken het ook als een medicijn om verschillende andere ziekten te genezen.

 Wilgenbast

Van de wilg komt de oorspronkelijke aspirine vandaan. Het is bekend dat de wilgenbast  gunstige resultaten oplevert bij het verminderen van pijn en ontsteking van de gewrichten.

Gember

Gember heeft anti ontstekingsremmende eigenschappen die effectief werken. Gember kan  pijn en zwelling zonder enige bijwerking verminderen. U kunt het in uw eten mengen of u kunt gember thee nemen.

Smeerwortel

Dit kruid heeft krachtige verzachtende en helende eigenschappen die helpen bij het verminderen van zwellingen, ontstekingen en pijn in uw gewrichten. Het wordt alleen extern gebruikt.

Brandnetelbladeren

Deze bladeren worden de laatste paar decennia gebruikt voor de behandeling van artritis. Hun ontstekingsremmende eigenschappen helpen bij het verminderen van artritis zwelling. U kunt het eten of het kan worden gebruikt in thee.

Lijnzaad

Lijnzaden zijn rijk aan Omega-3 vetzuur, waardoor het een krachtig kruid voor de behandeling van artritis is. De regelmatige consumptie van lijnzaden helpt bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam.

Cayenne

Cayenne werkt als een natuurlijke pijnstiller. Deze erg krachtige pijnstiller kan helpen een aantal artritis symptomen zoals zwelling, ontsteking, inflexibiliteit en onvermogen van het bewegen van de gewrichten te verminderen. Aangezien het heet is, kunnen gevoelige mensen dit het beste eerst  testen voordat ze het gebruiken.

Duivelsklauw

Dit kruid word vooral in Zuid-Afrika gevonden en wordt veel gebruikt om verschillende symptomen van artritis te behandelen. Mensen die duivelsklauw gebruiken ervaren een grote verbetering in de beweging van hun gewrichten. Patiënten voelen grote opluchting van acute pijn.

Deze kruiden bieden een betaalbare manier om uw kwaliteit van leven te verbeteren door vermindering van de dagelijkse artritis pijn.