sifha-logo

Sifha.nl heeft een complete lijn aan producten en superfoods geïntroduceerd die een actieve en gezonde, vitale en energieke levensstijl ondersteunen op een natuurlijke en verantwoorde manier. Binnen de complete lijn biedt Sifha.nl een aantal samengestelde producten aan, die het u makkelijk maken uw dieet op een gezonde manier te verrijken met belangrijke nutriënten voor gezondheid en vitaliteit. Zoals bijv: Acai, tarwegras poeder, chia zaad en Goji Bessen.

Naast een aantal samengestelde producten, heeft Shifa.nl een groot product assortiment dat bestaat uit Superfoods, voedingssupplementen, theeën, verzorgingsproducten, Olien, Honingen en verrassende cadeauartikelen.

De producten zijn voldoen aan hoogwaardige voedingsstoffen en antioxidanten en zijn hoofdzakelijk van plantaardige oorsprong. De individuele producten geven u de mogelijkheid uw dagelijkse dieet naar eigen behoefte te verrijken, voor iedereen die gezond, vitaal en energiek door het leven wil gaan