Het is tijd om aan je gezondheid en gewicht te werken!

Ik kan bijna niet geloven dat het alweer september is! De afgelopen maanden zijn voor mijn gevoel omgevlogen. De Ramadan en zomervakantie is voor velen een periode waarin je niet stil staat bij gezonde voeding. Je bent ontspannen, slaapt lekker uit en bij vakantie hoort ook lekker eten. Totdat je weer thuis bent en weer je herfstkleding moet dragen en merkt dat alles wat strakker zit. Je gaat op de weegschaal staan en tot je schrik ben je aangekomen!

Helaas staat overgewicht ook voor ongezond zijn. Het is meer dan alleen het uiterlijk. We weten dat hoe hoger het gewicht hoe meer kans op ziekten. Hoe jonger het overgewicht ontstaat hoe sterker de stijging van het risico op ziekten. De levensverwachting daalt bij overgewicht. Aan de andere kant kan het zo zijn dat een kleine gewichtsdaling grote invloed kan hebben op je gezondheid en de risicofactoren verminderen. Nu is het dus weer tijd om na deze periode weer aan je gezondheid en gewicht te gaan werken.

Gelukkig komen de sunnah dagen er weer aan! Een goed moment om je lichaam te ontlasten. Ook is het een goed moment om eens goed naar je eetpatroon te kijken en je gewicht aan te pakken. Daarom bieden wij de komende sunnah dagen een gratis consult bij onze gewichtsconsulente aan bij een hijama afspraak.

Maak nu een afspraak voor de komende sunnahdagen op 12, 14 en 16 September en krijg een gratis gesprek met onze gewichtsconsulente!

16695112_s