Toen ik in 2009 begon met Hijama behandelingen, was dit een vergeten geneeswijze ondanks dat Hijama sunnah is. Nu zijn we 5 jaar verder en is dit nu wel anders. Een van mijn eerste missies was en is om deze sunnah te herleven en dat lukt, Allah zij dank, steeds beter. Vaak denken mensen dat Hijama een Islamitische geneeswijze is. Dit is echter niet het geval. Hijama is al duizenden jaren oud en gaat zelfs terug tot de oude Egyptenaren. Ook in het westen was dit een populaire geneeswijze en in Nederland heette deze geneeswijze “koppen zetten”. Helaas is dit niet meer bekend bij de mensen. Wij zijn een tijd geleden benaderd door Rtl 4 met de vraag of wij wilden meewerken aan het programma lifestyle experience. Omdat hijama gezien wordt als een Islamitische geneeswijze hebben wij hier goed over nagedacht. Wij staan achter deze mooie geneeswijze en weten zeker dat het veel mensen met hun gezondheidsklachten kan helpen. En het is een mooie kans om deze mooie sunnah verder te herleven. Wij zijn een stapje verder gegaan en willen deze geneeswijze ook bij de niet Moslims bekender maken. Daarom hebben wij vandaag onze deuren geopend voor het team van RTL4. Ik ben ervan overtuigd dat het een mooi item zal worden.

Kijk daarom op zondag 15 Juni naar het programma Lifestyle Experience. Wij zullen dan in de uitzending komen.
Ik kijk er erg naar uit en ben ook heel erg benieuwd naar jullie reacties! Dus laat het ons weten!RTL-4-LFE

3 reacties

  1. Ik heb het programma bekeken, maar zag jullie er niet in voorkomen, ondanks dat jullie wel op hun website worden genoemd in het lijstje “met dank aan”

    1. Het was maar een kort stukje in het programma. De herhaling wordt a.s. zaterdag op RTL5 herhaald. T.z.t zullen we ook het filmpje op de website plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *