Behandelingen

Behandeling Tegen Haaruitval

Wat houdt de behandeling tegen haaruitval in?

Behandeling tegen haaruitval

Wij passen in onze praktijk Low-Level Laser therapie (LLLT) toe als behandeling tegen haaruitval en voor haarherstel.

Low-Level Laser therapie (LLLT) in haarherstel maakt gebruik van cool lasers die de haargroei stimuleren en haaruitval verminderen en is gebaseerd op het wetenschappelijke principe van foto-biotherapie.

 

Hoe gaat de behandeling tegen haaruitval in zijn werk?

Foto-biotherapie treedt op wanneer laserlicht wordt geabsorbeerd door cellen en celmetabolisme en de eiwitsynthese stimuleert. Hoewel het exacte mechanisme dat haargroei bevordert nog steeds onbekend is, lijkt het de follikels op de hoofdhuid te stimuleren door verhoging van de energieproductie en door de omkering van miniaturisatie (het proces dat leidt naar dikker haar en een vollere look).

LLLT wordt al meer dan dertig jaar gebruikt voor het versnellen van de genezing na wonden of brandwonden en om pijn te verminderen. Vandaag, kunnen we zonder enige twijfel zeggen dat haarlaser therapie de meest revolutionaire behandeling tegen haaruitval op de markt is.

Wat zijn de voordelen van deze behandeling?

  • Stopt haarverlies
  • Penetreert het weefsel van de hoofdhuid en stimuleert het
  • Stimuleert bloedcirculatie naar de haarfollikels
  • Haar wordt gezonder, sterker, meer resistent met meer volume

 

Wilt u weten of uw haarproblemen kunnen worden opgelost met onze lasers? Maak een afspraak met ons via de oranje knop aan de rechterkant.

Maak online een afspraak